8 din 10 internauți asculta muzică pe Youtube.

Conform studiului „Digital ®Evolution: Connected Consumer Monitor” (esantion reprezentativ la nivel national de 1051 respondenti, internet users, 18-65 ani), realizat de EXACT Business Solutions in iunie 2018.

Youtube-ul reprezintă opțiunea a 43% dintre aceștia, în timp ce radiourile online sunt preferate de un procent de 31%.

Platformele de video streaming sunt urmărite zilnic de 27% dintre internauții din România, în timp ce pentru jocurile online sau în rețea opteaza 23% dintre aceștia. Românii care își petrec timpul liber în mediul online sunt dispusi să plăteasca pentru a asculta muzică. Astfel, 13% apelează zilnic la site-uri sau aplicații de muzică plătite. O altă modalitate de relaxare este reprezentată de urmarirea blog-urilor (11%), vlog-urilor (10%) sau de citirea horoscopului (10%).

Descarcarea filmelor online reprezintă, la rândul său, o activitate zilnică pentru 9% din populatia utilizatoare de internet, această modalitate de petrecere a timpului liber înregistrând însă un procent de 41%, daca ne raportam la consumul saptămânal.

Sursa: https://www.wowbiz.ro/4-din-10-internauti-asculta-zilnic-muzica-pe-youtube-cum-isi-petrec-romanii-vremea-in-online-18517207

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *